Profilkläder

Med eller utan tryck

Vi trycker och levererar profilkläder till alla branscher. Vi samarbetar med kända varumärken såsom Blåkläder, Clique, Cutter & Buck, Snickers workwear och trycker dem på plats i våra lokaler. Det går givetvis bra att komma med egna kläder för tryck.

6 tips och ledord vid val av rätt profilkläder.

En man med en väst.

Image

Vilken image vill du att ditt företag ska förmedla? Kläderna du väljer till dig och din personal ska representera ditt företags värderingar och stil, samt vara förenliga med branschen i stort. Till exempel vill kanske en kreativ event- eller reklambyrå klä sig i trendiga och/eller färgglada plagg och mönster, samtidigt som ett bolag inom finans eller juridik vill klä sig lite mer formellt.

Bekvämlighet

För att du och din personal faktiskt ska bära plaggen och visa upp ert varumärke, krävs det att kläderna är bekväma och med bra passform. Därför är det viktigt att välja kläder som passar olika kroppsformer och som har ett brett utbud av storlekar. Det är även viktigt att tänka på att välja kläder som passar olika årstider och säsonger, för att synliggöra er image året runt.

Man och kvinna i bekväma kläder.
bekvämliget på kontoret.

Kvalitet

Kläderna du väljer till dig och din personal ska hålla länge och behålla färg och form även efter flera tvättar. Det är viktigt för såväl miljön som för företagets ekonomi. Tänk därför på att välja kläder av bra kvalitet som klarar dessa påfrestningar, och som gör att personalens kläder behåller sitt professionella utseende så länge som möjligt.

 

Tänk på att hög kvalitet inte behöver vara dyrt. Upptäck prisvärda plagg med överlägsen kvalitet. Vi inkluderar även en praktisk tvättrådslathund vid leverans för att säkerställa långvariga tryck.

Branding

Företagets logotyp och branding är viktigt för att förmedla budskapet och varumärket. Det är givetvis viktigt att logotypen är korrekt återgiven och följer företagets grafiska profil, men här finns det också många alternativ för att göra loggan synlig och skapa intresse/uppmärksamhet. Våga prova att experimentera lite med storlek, placering och färg. Samma logga på två olika ställen på plaggen kan ge olika intryck och budskap.

Logga via transfertryck är mest prisvärt och det enklaste sättet att profilera kläderna på.

Transfertryck flerfärg.
Man med väst.

Mångfald

Olika personer på företaget kan använda olika plagg beroende på arbetsplats och arbetsuppgifter. Samma personer kan även vara i behov av olika typer av plagg beroende på tillställning. Ska plaggen användas inomhus eller utomhus, produktion, mässa eller formell tillställning? Tänk igenom företagets röda tråd och hitta sedan plagg som hänger ihop även om användningstillfällena varierar.

Budget

Fundera över din budget för profilkläder innan du beställer. Priserna varierar mellan leverantörer och kvalitet, så ha en tydlig bild av ditt önskade resultat. Tänk på tryckkostnaden och möjliga tillkommande avgifter som monterings- eller startavgift. Vi tar inte ut någon startavgift, vilket ger dig trygghet för att undvika oväntade kostnader. Var öppen för att experimentera med storlek, placering och färg på loggan för olika intryck och budskap.

 

profilkläder
Varukorg